Kjøper i Vestfold

Vigward AS og Bjarøy Gruppen AS har kjøpt en kombinasjonseiendom på 6.495 kvadratmeter i Sandefjord.

Det Sandefjordbaserte eiendomsselskapet H Skjelbred AS har eid Jernbaneplassen 1–3 siden det ble bygget i 1966.

– Jeg ønsker ikke å kommentere salgssummen, men jeg er svært fornøyd med kjøpet. Dette er et unikt objekt i Vestfold med flere store leiligheter under samme tak og et av de høyeste byggene i Sandefjord på 9. etasjer, sier Andreas Bjarøy, hovedaksjonær og daglig leder i Vigward.

Eiendommen eies 50/50 av Vigward og Bjarøy Gruppen, begge er Tønsbergsbaserte eiendomsselskaper. Jernbaneplassen 1–3 ble solgt utenfor markedet, og ifølge prospektet var prisantydningen 70.000.000 kroner. Q4 Næringsmegling var megler for salget.

Eiendommen har sentral beliggenhet ved Sandefjord jernbanestasjon og består av en boligblokk med 58 utleieleiligheter og ti næringsseksjoner. Estimerte bruttoleieinntekter for 2017 er 5.600.000 kroner.

– Alle næringslokalene er utleid, og vi har ingen planer om å bytte ut noen – vi skal jobbe med de som er der i dag. I første omgang skal vi foreta en fasadeoppgradering, her er det noe etterslep og vi ønsker at bygget skal fremstå mer moderne, sier Bjarøy.

Han understreker at det utvendige er første prioritet, men at noen av leilighetene skal pusses opp.

– Det er variasjon i standarden på leilighetene, noen er totalrenovert og andre har et moderniserings behov – disse skal vi ta en gjennomgang på fortløpende, sier han.

Begge selskapene ser langsiktig på eiendommen, og har ingen planer om å endre bruken av bygget eller å selge enkelt leiligheter. Overtagelsen er 1. april 2017.

Artikkel er hentet fra Estate: http://www.estatenyheter.no/2017/02/08/kjoper-i-vestfold-2/?mc_cid=995faa352f&mc_eid=5969dde4e8