Pangstart for ny megler

På et halvt år har Q4 Næringsmegling solgt næringseiendommer for 1 milliard kroner.

Da DNB Næringsmegling avviklet flere av sine distriktskontor grep Ola Larsen og flere av hans kolleger fra DNB Næringsmegling Vestfold/Telemark muligheten begjærlig.

Q4 Næringsmegling var operative fra 1. juni, og selskapet har hatt en pangstart. Ifølge Tønsberg Blad har Q4-meglerne allerede vært rådgiver for 80 transaksjoner med en samlet verdi på 1 milliard kroner.

– Vi merker at markedet er ekstremt om dagen, og vi har sjelden merket en slik etterspørsel etter næringseiendommer, sier Rune Allerød (bildet) i Q4 Næringsmegling til Tønsberg Blad.

Det er den rekordlave renten og kapital som jakter avkasting som har bidratt til den store appetitten på næringseiendom i Vestfold og Telemark. Nå jobber Q4-meglerne på spreng for å få closet transaksjoner før årsskiftet.

– Boligmarkedet tar nå juleferie, men det gjør ikke vi som driver med næringseiendommer. Mange ønsker å realisere eiendommene sine i løpet av året. Det er flere objekter på trappene, blant annet flere større eiendommer i 20-30-millionersklassen på Skolmar og Borgeskogen. For oss er dette et eventyr, og det blir en kort juleferie for oss, sier Allerød til avisen.

Artikkelen er hentet fra http://www.estatenyheter.no/2016/12/12/pangstart-for-ny-megler/